Kontakt

Vi er kjempestolte over å representere designere og leverandører som forholder seg til skiftende trender, men som aldri kompromisser på kvalitet, gode materialer, eget særpreg og design.

Vår hovedmålsetting er å være en inspirerende, lojal og langsiktig samarbeidspartner for alle våre kunder – og vi er alltid klare for å snakke om nye samarbeid.

La oss snakke om ditt prosjekt

45 80 77 42

stine@stinesagenturer.no

Om Stine

Stines Agenturer ble etablert i 2007 og har gjennom disse årene bygget opp en stor og solid kundegruppe innen kles- og interiørbutikker over hele landet.

Vi setter veldig pris på det gode samarbeidet vi har hatt med alle som har fulgt oss gjennom disse årene. Samtidig ønsker vi selvsagt nye partnere hjertelig velkommen!

Vi tilbyr varierte kleskolleksjoner til konkurransedyktige priser.  Vi satser ikke bare på bredde i utvalget, men er også opptatt av at flere av merkene skal kunne kombineres med hverandre.

Stine er utdannet interiørdesigner, kan mye om farger og farge­sammen­setninger, og er opptatt av at det skal være en helhet og en rød tråd i sine anbefalinger til kundene. Vi ønsker at butikkene skal selge godt og tar oss alltid god tid til å finne frem til akkurat det kundene våre ønsker å tilby i sine butikker.

Velkommen til en hyggelig handel hos oss!

– Stine Bach-Gansmo