Brands

Reunion

Svenske Reunion er et ekspressmerke som hele tiden leverer nyheter i sesong. Deres nisje er 100% rene linprodukter, samt fantastiske mirakeljeans. I tillegg leverer de tilbehør som sandaler, sneakers, hatter etc. Her får du med andre ord den komplette looken!

Se mer

Les Levres

Les levres skaper enorm interesse i Norge! De leverer to kolleksjoner pr år med forfriskende lekre, fargerike sett og kjoler i super trendy print.

Se mer

Comfy Copenhagen

Dette merket kommer med hele 6 kolleksjoner i året og forsyner butikkene med det siste innen trendene etter behov.

Comfy Copenhagen leverer behagelig basic til meget konkuransedyktige priser. De har som mål at vi skal føle oss kledd og trendy, uansett om vi velger å tone antrekket ned eller dresse det opp.

Flatterende snitt og gode størrelser gjør at alle føler seg vel i plagg fra Comfy Copenhagen.

Se mer

Ajlajk

Ajlajk er livsdrømmen som ble virkelighet. Og veien dit gikk gjennom India – blandt farger, dufter og inntrykk… I dag er dette en stor familiebedrift som selger til mange butikker rundt om i Skandinavia og Europa. Vi blir med glede med på reisen videre med Ajlajk! 

De leverer to kolleksjoner hvert år:  vår/sommer og høst/vinter – begge i sesong.  I tillegg har de to mellomkolleksjoner til høysommer og til festantrekk til jul. 

Her er det bare å mixe og matche, sette sammen sett eller bruke lekre topper i silke/ viscose til favorittjeansen din!

Se mer

SixtyDays

SIXTYDAYS er et skandinavisk motemerke basert på å skape produkter med ærlighet, integritet og kreativitet for å bringe moderne hverdagsmote inn i tidløse håndverk.

Efty Kvist, grunnlegger og kreativ leder i SixtyDays, etablerte merkevaren 2012 i Helsingborg, Sverige, med visjonen om å tilby kvalitetsklær til fornuftige priser, uten at det går på kompromiss med hennes visjon om at gjennomtenkte detaljer og kvalitetsproduksjon gjør klærne unike.

Ærlighet, bevissthet og høy kvalitet er tre av SixtyDays grunnleggende byggesteiner; dette kommer tydelig frem ved alle sider av SixtyDays leveranser – fra fabrikkene som er håndplukket som produsenter til stoffer som er nøye utvalgt for å tilfredsstille kunden.

Kolleksjonene er inspirert av jordfarger, monumenter og templer rundt om i verden, og er senere laget med øye for detaljer og skreddersøm-teknikker, for å følge SixtyDays filosofi. Alle farger og trykk er unike for å sikre en eksklusiv finish.

Se mer

Knit-ted

Knit-ted sin visjon er å bli anerkjent som et merke som leverer strikk og basisplagg av høy kvalitet til konkuransedyktige priser.

Stilren komfort og en følelse av eksklusivitet er hva du kan forvente av kolleksjonene deres.

De har stor bredde på tekstilutvalg, mange forskjellige styles og utallige fargealternativer og en hver som har befatning med prøvekolleksjonene deres lar seg begeistre av det store utvalget og den gode kvaliteten.

Se mer

Moliin

MOLIIN ble grunnlagt i 2013 av Lotte Moliin. Hun har et ønske å skape feminine kolleksjoner krydret med elementer som gir plaggene en rå og kul fremtoning – alltid inspirert av livsstilen i byen

Høy kvalitet ligger fokus når det kommer til valg av materialer og det lille ekstra i detaljene gir MOLIIN særpreg. Kolleksjonene har casual og sporty stil. MOLIIN-forbrukeren er ung til sinns og stadig på jakt etter et alternativ til “mainstream”.

Se mer