Brands

Ajlajk

Ajlajk leverer gang på gang de lekreste kolleksjoner – og komfort er i fokus som alltid.

Tatt butikkene i Skandinavia med storm – fantastiske topper og bluser, jumpsuits og skjørt –  herlige kvaliteter i silke, bomull og viscose. Fantastiske priser.

De leverer 2 kolleksjoner hvert år – vår/sommer og høst/vinter i sesong. Og 2 mellomkolleksjoner til høysommer og til festantrekk til jul. Her er det bare å mixe og matche sammen sett eller kombinere det med favorittjeansen din.

Ajlajk er livsdrømmen som ble virkelighet. Og veien dit gikk gjennom India – blandt farger, dufter og inntrykk.

I dag er dette en stor familiebedrift som selger til mange butikker rundt om i Skandinavia og Europa.

Bare å glede seg til fortsettelsen og reisen videre med Ajlajk …

Se mer

Comfy Copenhagen

Dette er et merket som stadig kommer med nye styles og forsyner butikkene med nyheter etter behov gjennom hele året.

CC leverer trendy, behagelig basic til meget konkuransedyktige priser. De har som mål at vi skal føle oss kledd og trendy uansett om vi velger å dresse antrekket opp med høye heler eller tone det ned med sneakers.

Dette er stilen og klærne de fleste bare elsker og som man bare har lyst til og bo i. Det er supertrendy klær i motebilde nå – det kan styles både sporty, tøft og romantisk. Bruk det gjerne med en jeansjakke, skinnjakke eller en dressjakke over.

Flatterende snitt og gode størrelser gjør at alle føler seg vel i plagg fra Comfy Copenhagen.

Se mer

SixtyDays

SIXTYDAYS er et skandinavisk motemerke basert på å skape produkter med ærlighet, integritet og kreativitet for å bringe moderne hverdagsmote inn i tidløse håndverk.

Efty Kvist, grunnlegger og kreativ leder i SixtyDays, etablerte merkevaren 2012 i Helsingborg, Sverige, med visjonen om å tilby kvalitetsklær til fornuftige priser, uten at det går på kompromiss med hennes visjon om at gjennomtenkte detaljer og kvalitetsproduksjon gjør klærne unike.

Ærlighet, bevissthet og høy kvalitet er tre av SixtyDays grunnleggende byggesteiner; dette kommer tydelig frem ved alle sider av SixtyDays leveranser – fra fabrikkene som er håndplukket som produsenter til stoffer som er nøye utvalgt for å tilfredsstille kunden.

Kolleksjonene er inspirert av jordfarger, monumenter og templer rundt om i verden, og er senere laget med øye for detaljer og skreddersøm-teknikker, for å følge SixtyDays filosofi. Alle farger og trykk er unike for å sikre en eksklusiv finish.

Se mer

Knit-ted

Knit-ted sin visjon er å bli anerkjent som et merke som leverer strikk og basisplagg av høy kvalitet til konkuransedyktige priser.

Stilren komfort og en følelse av eksklusivitet er hva du kan forvente av kolleksjonene deres.

De har stor bredde på tekstilutvalg, mange forskjellige styles og utallige fargealternativer og en hver som har befatning med prøvekolleksjonene deres lar seg begeistre av det store utvalget og den gode kvaliteten.

Se mer

Moliin

MOLIIN ble grunnlagt i 2013 av Lotte Moliin, som er utdannet som designer ved Designskolen Kolding, den ledende designskolen i Danmark. Hun er en designer med lang erfaring fra moteindustrien og har lykkes stort i å etablere sin egen merkevare. Hun har et ønske å skape feminine kolleksjoner krydret med elementer som gir plaggene en rå og kul fremtoning – alltid inspirert av livsstilen i byen

Grafisk design spiller en viktig rolle, i tillegg til klærne kjenntegnes av en casual og sporty stil. Hvert plagg er rik på detaljer og har et personlig preg. MOLIIN-forbrukeren er ung til sinns og stadig på jakt etter et alternativ til “mainstream”.

Med kolleksjoner laget i materialer av høy kvalitet ligger fokus på å behandle hvert plagg riktig. På linje den stadig skiftende motescenen holdes stilen oppdatert, og MOLIIN er samtidig alltid gjenkjennelig.

Dette er essensen av Moliin.

Se mer
I dig denim – Lou jacket + Daytona chinos

I dig denim

Tøffe parkas, bomberjakker, jeans/chinos, luer, t-shirts, kjoler og fantastisk basic er varemerket – love it.

I Dig Denim satser på en naturlig og avslappet stil. Merket er svensk og ble etablert i 2009 og dame ble etablert i 2012.

Inspirasjonen kommer fra elementer ved den svenske vestkysten – havet, steiner og åpen himmel – som alltid er til stede og gjenspeiles i fargevalg og graderinger i stoffet. Kolleksjonene er basert på denim og utfylles av myke stoffer og former. Hvert eneste I dig denim-produkt preges av en sterk følelse av stil, med et tydelig avslappet og bekymringsløst uttrykk. I dig denim står for en naturlig, men kul look.

Se mer